Hart van Nederland: automobilist richt ravage aan op parkeerplaats in Musselkanaal (video)

Hart van Nederland: automobilist richt ravage aan op parkeerplaats in Musselkanaal (video)

Donderdag 22 februari om 17:35

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist richt ravage aan op parkeerplaats in Musselkanaal (video) Op de parkeerplaats van de Lidl in Musselkanaal is een bejaarde automobilist op een aantal auto's gebotst, meldt Hart van Nederland. Het is niet bekend hoe dit kon gebeuren. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Gemeente Den Haag vindt initiatief tot wijziging straatnaam naar Aleksej Navalnylaan sympathiek (HvNL) Bekijk deze video » Meisje (17) doodgestoken in Winsum: buurtbewoners reageren geschokt, 'een ramp' Bekijk deze video » Eric van der Burg in Hart van Nederland: 'Ik baal enorm van overvol Ter Apel' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de parkeerplaats van de Lidl in Musselkanaal is een bejaarde automobilist op een aantal auto's gebotst, meldt Hart van Nederland. Het is niet bekend hoe dit kon gebeuren. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's