Mevrouw Eekma in Mr Frank Visser: 'Deze treiterijen vonden plaats na de uitspraak'

Mevrouw Eekma in Mr Frank Visser: 'Deze treiterijen vonden plaats na de uitspraak'

Vrijdag 23 februari om 08:25

Mevrouw Eekma, die het flink aan de stok had met de buurman op haar galerij, vertelde donderdag in Mr Frank Visser Doet Uitspraak hoe het nu met haar gaat. Na afloop van de uitspraak, die in haar voordeel uitviel, blijkt ze last te hebben gehad van nogal wat treiterijen: 'Er heeft iemand gebeld dat er een vergiftigde hond bij me was en een keer op een zaterdagmorgen om zeven uur stond er een taxi voor de deur.' Wie zou daar achter zitten?

Bekijk het fragment van Mr Frank Visser Doet Uitspraak hieronder

Mevrouw Eekma in <em>Mr Frank Visser</em>: 'Deze treiterijen vonden plaats na de uitspraak' Mevrouw Eekma, die het flink aan de stok had met de buurman op haar galerij, vertelde donderdag in Mr Frank Visser Doet Uitspraak hoe het nu met haar gaat. Na afloop van de uitspraak, die in haar voordeel uitviel, blijkt ze last te hebben gehad van nogal wat treiterijen: 'Er heeft iemand gebeld dat er een vergiftigde hond bij me was en een keer op een zaterdagmorgen om zeven uur stond er een taxi voor de deur.' Wie zou daar achter zitten? Bekijk het fragment van Mr Frank Visser Doet Uitspraak hieronder Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ontroerend: Sietse speelt lied voor overleden vrouw in Mr. Frank Visser (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: heeft Johan Derksen een schaamhaar aan zijn kin hangen? Bekijk deze video » Emma Kok is samen met André Rieu in Bahrein: 'We hebben de koning ontmoet en dit zei ik' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's