Ontroerend: Sietse speelt lied voor overleden vrouw in Mr. Frank Visser (video)

Ontroerend: Sietse speelt lied voor overleden vrouw in Mr. Frank Visser (video)

Donderdag 22 februari om 21:30

Ontroerend: Sietse speelt lied voor overleden vrouw in <em>Mr. Frank Visser</em> (video) In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? ging Viktor Brand op bezoek bij Sietse. Hij verloor zijn vrouw een jaar geleden aan kanker en speelt een emotioneel liedje als ode. Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hierboven. Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mr. Frank Visser: hoe is het nu tussen opvliegende Henny en buurvrouw Anja? Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Henny en Pieter beschuldigen hun buurvrouw Anja van landjepik (video) Bekijk deze video » Viktor Brand gelooft zijn ogen niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Zijn ze ook al weg?' Bekijk deze video »
TV :

In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? ging Viktor Brand op bezoek bij Sietse. Hij verloor zijn vrouw een jaar geleden aan kanker en speelt een emotioneel liedje als ode.

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hierboven.

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's