Ernst Kuipers afgefakkeld in Vandaag Inside: 'Het is onfatsoenlijk en hij is een lafaard'

Ernst Kuipers afgefakkeld in Vandaag Inside: 'Het is onfatsoenlijk en hij is een lafaard'

Vrijdag 23 februari om 08:58

De heren van Vandaag Inside hebben werkelijk geen goed woord over voor oud-minister Ernst Kuipers, die het demissionaire kabinet verliet voor een baan in Singapore. Wierd Duk: 'Het is niet fatsoenlijk om op deze manier de politiek te verlaten als minister.

'Lafaard'
Johan Derksen vindt zelfs schandelijk en pleit voor een verandering in het systeem: 'Laat vanaf nu ministers tekenen dat ze de termijn afmaken.' En het orakel van SBS6 is nog niet klaar met Kuipers: 'Hij is gevlucht, het is zo'n lafaard.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Ernst Kuipers afgefakkeld in <em>Vandaag Inside</em>: 'Het is onfatsoenlijk en hij is een lafaard' De heren van Vandaag Inside hebben werkelijk geen goed woord over voor oud-minister Ernst Kuipers, die het demissionaire kabinet verliet voor een baan in Singapore. Wierd Duk: 'Het is niet fatsoenlijk om op deze manier de politiek te verlaten als minister. 'Lafaard'Johan Derksen vindt zelfs schandelijk en pleit voor een verandering in het systeem: 'Laat vanaf nu ministers tekenen dat ze de termijn afmaken.' En het orakel van SBS6 is nog niet klaar met Kuipers: 'Hij is gevlucht, het is zo'n lafaard.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's