Asociaal! Leg die telefoon eens weg Harm (Lang Leve de Liefde)

Asociaal! Leg die telefoon eens weg Harm (Lang Leve de Liefde)

Vrijdag 23 februari om 09:56

Harm heeft duidelijk geen zin in een gesprek en in de vragen van zijn date Nicole, tijdens het ontbijt. Waar hem wat vragen worden gesteld is hij vooral bezig met zijn telefoon en dat komt natuurlijk nogal ongeïnteresseerd over.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Asociaal! Leg die telefoon eens weg <em>Harm</em> (Lang Leve de Liefde) Harm heeft duidelijk geen zin in een gesprek en in de vragen van zijn date Nicole, tijdens het ontbijt. Waar hem wat vragen worden gesteld is hij vooral bezig met zijn telefoon en dat komt natuurlijk nogal ongeïnteresseerd over. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video) Bekijk deze video » Vriendin Gordon wil wellicht kind van hem: 'Kan me niks leukers voorstellen dan hem als vader' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's