Lang Leve de Liefde: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video)

Lang Leve de Liefde: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video)

Woensdag 21 februari om 13:06

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video) Gosse en Jolanda lopen tijdens hun Lang Leve de Liefde-date door het huis en overleggen wat ze met slapen gaan doen. Jolanda wil liever apart slapen en Gosse wil in het bed, omdat hij dicht bij een stopcontact moet liggen. Jolanda zegt dat ze dan wel op de bank gaat slapen maar geeft wel aan dat ze net een hernia heeft gehad. Gosse denkt alleen nog maar aan het stopcontact. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Hakuna Matata betekent geen aantrekkingskracht bij date Pip en Tony Bekijk deze video » ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Jos in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan NIET tegen stilte' Bekijk deze video »
TV :

Gosse en Jolanda lopen tijdens hun Lang Leve de Liefde-date door het huis en overleggen wat ze met slapen gaan doen. Jolanda wil liever apart slapen en Gosse wil in het bed, omdat hij dicht bij een stopcontact moet liggen. Jolanda zegt dat ze dan wel op de bank gaat slapen maar geeft wel aan dat ze net een hernia heeft gehad. Gosse denkt alleen nog maar aan het stopcontact.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's