Heftig: 'Tesla Bas Muijs in de prak bij ongeluk Nieuw-Vennep' (video)

Heftig: 'Tesla Bas Muijs in de prak bij ongeluk Nieuw-Vennep' (video)

Het zit GTST-acteur Bas Muijs niet echt mee de afgelopen jaren. Werd hij begin vorig jaar nog gegijzeld, nu zou hij donderdagavond betrokken zijn geweest bij een auto-ongeluk in Nieuw-Vennep. Daarbij zijn meerdere voertuigen beschadigd geraakt.

Hoe is het met Bas?
De Tesla van Muijs zou tegen de vangrail zijn geknald, zo meldt de website rodi.nl. Daarop valt ook te lezen: 'De wagen raakte zwaar beschadigd maar Muijs hield voor zover bekend geen verwondingen aan het ongeval over.'

Beelden van de plek des onheils in Nieuw-Vennep zie je hieronder, in de video van Shownieuws

Heftig: 'Tesla <em>Bas Muijs</em> in de prak bij ongeluk Nieuw-Vennep' (video) Het zit GTST-acteur Bas Muijs niet echt mee de afgelopen jaren. Werd hij begin vorig jaar nog gegijzeld, nu zou hij donderdagavond betrokken zijn geweest bij een auto-ongeluk in Nieuw-Vennep. Daarbij zijn meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Hoe is het met Bas?De Tesla van Muijs zou tegen de vangrail zijn geknald, zo meldt de website rodi.nl. Daarop valt ook te lezen: 'De wagen raakte zwaar beschadigd maar Muijs hield voor zover bekend geen verwondingen aan het ongeval over.' Beelden van de plek des onheils in Nieuw-Vennep zie je hieronder, in de video van Shownieuws Bekijk ook Mevrouw Eekma in Mr Frank Visser: 'Deze treiterijen vonden plaats na de uitspraak' Bekijk deze video » Vandaag Inside: heeft Johan Derksen een schaamhaar aan zijn kin hangen? Bekijk deze video » Vriendin Gordon wil wellicht kind van hem: 'Kan me niks leukers voorstellen dan hem als vader' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's