Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde)

Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde)

Reynold is op zich best tevreden met zijn date Rafaëla: 'Qua innerlijk zeker 95%.' Op haar uiterlijk heeft hij echter wel wat aan te merken: 'Dat is iets minder. Mijn droomvrouw is knapper.'

'Ik wil een fotomodel'
Dat is op zich een vrij pijnlijke opmerking maar Rafaëla reageert er goed op en vraagt: 'In wat voor zin, langer haar, blond haar? Omschrijf het eens.' Haar date blijkt een dromer: 'Gewoon een fotomodel, dat is iedereen zijn droomvrouw.' Is dat zo?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Reynold is op zich best tevreden met zijn date Rafaëla: 'Qua innerlijk zeker 95%.' Op haar uiterlijk heeft hij echter wel wat aan te merken: 'Dat is iets minder. Mijn droomvrouw is knapper.' 'Ik wil een fotomodel'Dat is op zich een vrij pijnlijke opmerking maar Rafaëla reageert er goed op en vraagt: 'In wat voor zin, langer haar, blond haar? Omschrijf het eens.' Haar date blijkt een dromer: 'Gewoon een fotomodel, dat is iedereen zijn droomvrouw.' Is dat zo? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Asociaal! Leg die telefoon eens weg Harm (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Heftig: 'Tesla Bas Muijs in de prak bij ongeluk Nieuw-Vennep' (video) Bekijk deze video » First Dates: 'Je nep-lippen waren het eerste dat me opviel' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's