Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video)

Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video)

<em>Hart van Nederland</em>: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video) Storm Louis raasde donderdagavond over Nederland met windsnelheden tot wel 120 kilometer per uur. In Eindhoven is een bedrijfspand ingestort door de harde wind. Dat gebeurde op een industrieterrein De Hurk tussen Eindhoven en Veldhoven in. Het pand stond leeg en werd al deels gesloopt maar storm Louis besloot een handje te helpen. Helaas zijn daarbij wel auto's en omliggende panden beschadigd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist richt ravage aan op parkeerplaats in Musselkanaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: paard valt in put en moet door brandweer gered worden (video) Bekijk deze video » Justin Timberlake naar Ziggo Dome Amsterdam: op deze datum begint de voorverkoop Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video)

Storm Louis raasde donderdagavond over Nederland met windsnelheden tot wel 120 kilometer per uur. In Eindhoven is een bedrijfspand ingestort door de harde wind. Dat gebeurde op een industrieterrein De Hurk tussen Eindhoven en Veldhoven in. Het pand stond leeg en werd al deels gesloopt maar storm Louis besloot een handje te helpen. Helaas zijn daarbij wel auto's en omliggende panden beschadigd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's