Hart van Nederland: paard valt in put en moet door brandweer gered worden (video)

Hart van Nederland: paard valt in put en moet door brandweer gered worden (video)

Donderdag 22 februari om 20:50

<em>Hart van Nederland</em>: paard valt in put en moet door brandweer gered worden (video) De brandweer in Naaldwijk heeft donderdagmiddag een paard uit een benarde situatie gehaald. Hoe het edele dier in de gierput terecht is gekomen is niet duidelijk. Het dier weer uit de put halen had nog aardig wat voeten in de aarde, zo blijkt uit bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Meisje (17) doodgestoken in Winsum: buurtbewoners reageren geschokt, 'een ramp' Bekijk deze video » Eric van der Burg in Hart van Nederland: 'Ik baal enorm van overvol Ter Apel' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist richt ravage aan op parkeerplaats in Musselkanaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer in Naaldwijk heeft donderdagmiddag een paard uit een benarde situatie gehaald. Hoe het edele dier in de gierput terecht is gekomen is niet duidelijk. Het dier weer uit de put halen had nog aardig wat voeten in de aarde, zo blijkt uit bovenstaande beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's