Hart van Nederland: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video)

Hart van Nederland: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video)

Vrijdag 23 februari om 16:59

<em>Hart van Nederland</em>: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video) De politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de spookrijder die in juli vorig jaar levensgevaarlijk rond reed tussen Almere en Lelystad. Op de beelden is de volledige achtervolging van de Groningse Stefan D. te zien vanaf Almere, zo zag je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: paard valt in put en moet door brandweer gered worden (video) Bekijk deze video » Justin Timberlake naar Ziggo Dome Amsterdam: op deze datum begint de voorverkoop Bekijk deze video » Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de spookrijder die in juli vorig jaar levensgevaarlijk rond reed tussen Almere en Lelystad. Op de beelden is de volledige achtervolging van de Groningse Stefan D. te zien vanaf Almere, zo zag je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's