Hart van Nederland: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video)

Hart van Nederland: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video)

<em>Hart van Nederland</em>: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video) Er zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt bij een brand in een portiekwoning in Den Haag. De bewoonster van het pand waar de brand uitbrak is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis overgebracht, meldt *Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Justin Timberlake naar Ziggo Dome Amsterdam: op deze datum begint de voorverkoop Bekijk deze video » Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt bij een brand in een portiekwoning in Den Haag. De bewoonster van het pand waar de brand uitbrak is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis overgebracht, meldt *Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's