Iconisch Mickey Mouse spel maakt een comeback met Disney's Epic Mickey: Rebrushed, bekijk de trailer hier!

Iconisch Mickey Mouse spel maakt een comeback met Disney's Epic Mickey: Rebrushed, bekijk de trailer hier!

Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar

Ga met Mickey Mouse mee op zijn magische zoektocht en maak je klaar om opnieuw de kracht van verf en verdunner te ontdekken!

Rebrushed
Het spel Epic Mickey kwam in 2010 uit op de Nintendo Wii en was voor Disney vooral een poging om het Mickey Mouse-personage een nieuwe karakter te geven door minder nadruk te leggen op zijn prettige, vrolijke kant en door de meer ondeugende en avontuurlijke kanten van zijn persoonlijkheid opnieuw te introduceren. Het spel werd een echte klassieker en keert nu met veel enthousiasme terug op de Nintendo Switch!

Disney games
Kun je niet wachten om Disney karakters tot leven te laten komen op de Switch? Probeer dan deze spellen! Disney Dreamlight Valley is momenteel een hit met een hele community aan spelers erom heen. Dit spel geeft je de kans om zelf tussen de Disney karakters te wonen en beste vrienden met ze te worden, ondertussen moet je wel even uitvogelen wie hun gedachten heeft gewist en hen gevangen heeft in een wereld vol met behekste struiken. Wil je liever racen? Probeer dan Disney's Speedstorm! Met dit spel probeerde de 'House of Mouse' Mario Kart te verslaan, dat is ze helaas niet gelukt. Een leuk spel om te racen met je lievelingspersonages.

Epic Mickey: Rebrushed wordt dit jaar verwacht. Bekijk de trailer hieronder.

Iconisch <em>Mickey Mouse</em> spel maakt een comeback met <em>Disney's Epic Mickey: Rebrushed</em>, bekijk de trailer hier! Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar Ga met Mickey Mouse mee op zijn magische zoektocht en maak je klaar om opnieuw de kracht van verf en verdunner te ontdekken! RebrushedHet spel Epic Mickey kwam in 2010 uit op de Nintendo Wii en was voor Disney vooral een poging om het Mickey Mouse-personage een nieuwe karakter te geven door minder nadruk te leggen op zijn prettige, vrolijke kant en door de meer ondeugende en avontuurlijke kanten van zijn persoonlijkheid opnieuw te introduceren. Het spel werd een echte klassieker en keert nu met veel enthousiasme terug op de Nintendo Switch! Disney gamesKun je niet wachten om Disney karakters tot leven te laten komen op de Switch? Probeer dan deze spellen! Disney Dreamlight Valley is momenteel een hit met een hele community aan spelers erom heen. Dit spel geeft je de kans om zelf tussen de Disney karakters te wonen en beste vrienden met ze te worden, ondertussen moet je wel even uitvogelen wie hun gedachten heeft gewist en hen gevangen heeft in een wereld vol met behekste struiken. Wil je liever racen? Probeer dan Disney's Speedstorm! Met dit spel probeerde de 'House of Mouse' Mario Kart te verslaan, dat is ze helaas niet gelukt. Een leuk spel om te racen met je lievelingspersonages. Epic Mickey: Rebrushed wordt dit jaar verwacht. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook 'It’s-a Me, Mario!' Charles Martinet stopt als iconische Mario stem! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video » Peach is de ster van de show in de nieuwe game Princess Peach: Showtime! (game trailer) Bekijk deze video » Bekijk de nieuwe trailer van Super Mario Bros. Wonder, vanaf 20 oktober te spelen op Switch (game trailer) Bekijk deze video » Detective Pikachu is terug! Bekijk de game trailer hier! Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen! Bekijk deze video » Videogame Zelda wordt een speelfilm! Het internet cast deze actrice als de bekende prinses Bekijk deze video » Gamen maar! Dit zijn de leukste Nintendo spellen van het jaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Iconisch Mickey Mouse spel maakt een comeback met Disney's Epic Mickey: Rebrushed, bekijk de trailer hier!

Actuele video's

Meer actuele video's