Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen!

Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen!

Dinsdag 31 oktober 2023 om 21:15

De donkere rust van Halloween avond is het perfecte moment om een nieuw spel te beginnen. Op verschillende platformen kun je de leukste horror en griezelgames spelen. Aan welk avontuur begin jij vanavond?

Dead By Daylight
Door het survival-horror-genre te combineren met klassieke slasher-filmvibes, kruip je in Dead by Daylight in de huid van een brutale moordenaar of een van de vier overlevenden. Doe alles wat je kunt om je prooi te vinden, of overleef de nacht en vind een uitgang uit deze hel.

Bekijk de trailer hieronder.

Five Nights at Freddy's: Security Breach
Animatronische wezens zijn tot leven gekomen en gaan op hol in Five Nights At Freddy's, een survival-horrorspel dat voor het eerst werd gelanceerd in 2014. Het heeft verschillende sequels en een film voortgebracht.

Bekijk de trailer hieronder.

Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion, gelanceerd voor de Nintendo Switch in 2019, is een actie-avontuurpuzzelspel waarin je Mario's ongelukkige broer speelt. Je moet een spookhotel vol verschrikkingen doorkruisen om je vrienden te redden.

Bekijk de trailer hieronder.

Alice: Madness Returns
De 10-jarige Alice verloor haar familie bij een brand. Tien jaar lang bleef ze catatonisch in een gesticht, terwijl haar toestand ervoor zorgde dat Wonderland... donker werd. Ze keerde terug naar Wonderland om de meedogenloze Rode Koningin te verslaan en haar eigen gezond verstand te herstellen, maar nu moet ze nog een keer terugkeren om te ontdekken wat er werkelijk is gebeurd in de nacht van de brand. Hierdoor kan ze eindelijk ontsnappen aan de nachtmerries die haar blijven achtervolgen, en na al die jaren rust vinden.

Bekijk de trailer hieronder.

Deze game komt binnenkort uit! Bekijk hieronder de trailer van Little Goody Two Shoes.

Dit zijn de leukste <em>Halloween games</em> om direct te spelen! De donkere rust van Halloween avond is het perfecte moment om een nieuw spel te beginnen. Op verschillende platformen kun je de leukste horror en griezelgames spelen. Aan welk avontuur begin jij vanavond? Dead By DaylightDoor het survival-horror-genre te combineren met klassieke slasher-filmvibes, kruip je in Dead by Daylight in de huid van een brutale moordenaar of een van de vier overlevenden. Doe alles wat je kunt om je prooi te vinden, of overleef de nacht en vind een uitgang uit deze hel. Bekijk de trailer hieronder. Dead by Daylight | Naughty Bear Collection Trailer Five Nights at Freddy's: Security BreachAnimatronische wezens zijn tot leven gekomen en gaan op hol in Five Nights At Freddy's, een survival-horrorspel dat voor het eerst werd gelanceerd in 2014. Het heeft verschillende sequels en een film voortgebracht. Bekijk de trailer hieronder. Five Nights at Freddy’s: Security Breach - Gameplay Trailer | PS5 Luigi's Mansion 3Luigi's Mansion, gelanceerd voor de Nintendo Switch in 2019, is een actie-avontuurpuzzelspel waarin je Mario's ongelukkige broer speelt. Je moet een spookhotel vol verschrikkingen doorkruisen om je vrienden te redden. Bekijk de trailer hieronder. Luigi’s Mansion 3 - Nintendo Switch Trailer - Nintendo E3 2019 Alice: Madness ReturnsDe 10-jarige Alice verloor haar familie bij een brand. Tien jaar lang bleef ze catatonisch in een gesticht, terwijl haar toestand ervoor zorgde dat Wonderland... donker werd. Ze keerde terug naar Wonderland om de meedogenloze Rode Koningin te verslaan en haar eigen gezond verstand te herstellen, maar nu moet ze nog een keer terugkeren om te ontdekken wat er werkelijk is gebeurd in de nacht van de brand. Hierdoor kan ze eindelijk ontsnappen aan de nachtmerries die haar blijven achtervolgen, en na al die jaren rust vinden. Bekijk de trailer hieronder. Deze game komt binnenkort uit! Bekijk hieronder de trailer van Little Goody Two Shoes. Bekijk ook Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Halloween 2023: deze griezelfilms zijn leuk voor de hele familie! Bekijk deze video » Het is Halloween! Waar komt de griezeligste feestdag eigenlijk echt vandaan? Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween films om direct te streamen! Bekijk deze video »
Entertainment :
Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen!

Actuele video's

Meer actuele video's