Videogame Zelda wordt een speelfilm! Het internet cast deze actrice als de bekende prinses

Videogame Zelda wordt een speelfilm! Het internet cast deze actrice als de bekende prinses

Zaterdag 18 november 2023 om 14:16

We leven in het tijdperk van de liveaction adaptatie. Na het succes van de Mario Bros. film gaat Nintendo nu een ander legendarische game verfilmen. Het is de eer aan Link uit The Legend of Zelda spellen. De filmadaptatie baart de fans van de game een beetje zenuwachtig, want hoe goed kun je dit level van fantasie overbrengen op het witte doek? Toch is het internet de film al aan het casten.

Hunter Schafer
Actrice Hunter Schafer is volgens het internet de perfecte Prinses Zelda. Het uiterlijk van de Euphoria-actrice komt dan ook erg goed over een met de geanimeerde prinses. schafer begon haar carrière in de serie Euphoria. Daarna werd ze al snel een popcultuur icoon. De actrice is transgender en inspireert veel mensen met haar verhaal.

Bekijk hieronder waarom Zelda nu een film wordt.

Videogame <em>Zelda</em> wordt een speelfilm! Het internet cast deze actrice als de bekende prinses We leven in het tijdperk van de liveaction adaptatie. Na het succes van de Mario Bros. film gaat Nintendo nu een ander legendarische game verfilmen. Het is de eer aan Link uit The Legend of Zelda spellen. De filmadaptatie baart de fans van de game een beetje zenuwachtig, want hoe goed kun je dit level van fantasie overbrengen op het witte doek? Toch is het internet de film al aan het casten. Hunter SchaferActrice Hunter Schafer is volgens het internet de perfecte Prinses Zelda. Het uiterlijk van de Euphoria-actrice komt dan ook erg goed over een met de geanimeerde prinses. schafer begon haar carrière in de serie Euphoria. Daarna werd ze al snel een popcultuur icoon. De actrice is transgender en inspireert veel mensen met haar verhaal. Should Hunter Schafer play Princess Zelda in Nintendo’s live action #Zelda movie? pic.twitter.com/viVWiKZ7o0— BLURAYANGEL ? (@blurayangel) November 9, 2023 Bekijk hieronder waarom Zelda nu een film wordt. Bekijk ook 'It’s-a Me, Mario!' Charles Martinet stopt als iconische Mario stem! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video » Peach is de ster van de show in de nieuwe game Princess Peach: Showtime! (game trailer) Bekijk deze video » Bekijk de nieuwe trailer van Super Mario Bros. Wonder, vanaf 20 oktober te spelen op Switch (game trailer) Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Mineko’s Night Market, nu te spelen op Nintendo Switch! Bekijk deze video » Van kinderprogramma naar viral hit! Bluey komt als game naar de Nintendo Switch Bekijk deze video » Bekijk de geanimeerde trailer van de game Faerie Afterlight, nu te spelen op Nintendo Swtich! Bekijk deze video » Detective Pikachu is terug! Bekijk de game trailer hier! Bekijk deze video » Wat erg! Langverwachte Super Mario Bros. spel gelekt! (game nieuws) Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen! Bekijk deze video » Word de ultieme kattenliefhebber in Mineko’s Night Market, nu te spelen op de Switch (game trailer) Bekijk deze video »
Entertainment :
Videogame Zelda wordt een speelfilm! Het internet cast deze actrice als de bekende prinses

Actuele video's

Meer actuele video's