Ik hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdagavond kun je bij SBS6 weer ouderwets genieten van een knotsgezellige entertainmentshow. Dan gaat namelijk het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland van start. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Ik hou van Holland start zaterdag: Jeroen lacht Richard uit na blunder Bekijk deze video » Vanavond in Ik Hou Van Holland: hoe beeld je rokkenjager nou uit? Bekijk deze video » Gemengde reacties op nieuw seizoen Ik Hou Van Holland: "Overdreven gedoe" Bekijk deze video » Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video) Bekijk deze video » Jeroen van Koningsbrugge en Richard GroenendijkDeze oer-Hollandse spelshow wordt al sinds 2008 uitgezonden op televisie en uiteraard staat Linda de Mol weer aan het roer. De teamcaptains zijn net als in de vorige reeks Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk. Zij worden iedere week vergezeld door verschillende bekende Nederlanders bij het spelen van de spellen. Twee teamsDe twee teams spelen tegen elkaar en worden aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes. Deze show wordt uitgezonden op de zaterdagavond aangezien vorige week bij SBS een einde kwam aan het nieuwste seizoen van The Tribute - Battle of the Bands, in de finale ging Bee Gees Forever er met de winst vandoor.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 24 februari om 21:30

Vanaf zaterdagavond kun je bij SBS6 weer ouderwets genieten van een knotsgezellige entertainmentshow. Dan gaat namelijk het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland van start.

Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk
Deze oer-Hollandse spelshow wordt al sinds 2008 uitgezonden op televisie en uiteraard staat Linda de Mol weer aan het roer. De teamcaptains zijn net als in de vorige reeks Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk. Zij worden iedere week vergezeld door verschillende bekende Nederlanders bij het spelen van de spellen.

Twee teams
De twee teams spelen tegen elkaar en worden aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes. Deze show wordt uitgezonden op de zaterdagavond aangezien vorige week bij SBS een einde kwam aan het nieuwste seizoen van The Tribute - Battle of the Bands, in de finale ging Bee Gees Forever er met de winst vandoor.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Hou Van Holland

Actuele video's

Meer actuele video's