Vanavond in Ik Hou Van Holland: hoe beeld je rokkenjager nou uit?

Vanavond in Ik Hou Van Holland: hoe beeld je rokkenjager nou uit?

Vanavond in <em>Ik Hou Van Holland</em>: hoe beeld je rokkenjager nou uit? Zaterdagavond wordt weer ouderwets gezellig met Ik Hou Van Holland. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt het alweer lachen, gieren en brullen met oud-Hollandse spelletjes zoals geen ja, geen nee, geen uh en wordt er weer bekende termen omschreven. Al is het woord rokkenjager wel moeilijk uit te beelden. Bekijk de beelden van Ik hou van Holland hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Noa Vahle kan beter bij 'de Mol-kruiwagen' vandaan blijven volgens Johan Derksen (VI) Bekijk deze video » Oud & Nieuw met Ik hou van Holland: Opnieuw drukknop problemen bij Richard Bekijk deze video » Hilariteit in Ik Hou van Holland: gekibbel tussen Debbie en Paul door valsspelen (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ik hou van Holland start zaterdag: Jeroen lacht Richard uit na blunder Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik Hou Van Holland: hoe beeld je rokkenjager nou uit?
Zaterdag 24 februari om 17:57

Zaterdagavond wordt weer ouderwets gezellig met Ik Hou Van Holland. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt het alweer lachen, gieren en brullen met oud-Hollandse spelletjes zoals geen ja, geen nee, geen uh en wordt er weer bekende termen omschreven. Al is het woord rokkenjager wel moeilijk uit te beelden.

Bekijk de beelden van Ik hou van Holland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's