Keuringsdienst van Waarde: bestaat er diervriendelijk dons?

Keuringsdienst van Waarde: bestaat er diervriendelijk dons?

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: bestaat er diervriendelijk <em>dons</em>? Maandag 26 februari gaat de Keuringsdienst van Waarde opnieuw op onderzoek uit. Dit keer gaat de aflevering over dons. Diervriendelijk?Dons: we stoppen het in onze winterjassen en dekbedden. Maar lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Koop je nu iets met dons? Dan krijg je er gratis een stapeltje beloftes bij. Verantwoord staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze er eigenlijk aan, verantwoord, diervriendelijk dons? Bekijk de promo van de aflevering van 26 februari hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: prijsverschillen in honing zijn enorm, waarom? Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman: "Hoe biologisch zijn ze?" Bekijk deze video »

Maandag 26 februari gaat de Keuringsdienst van Waarde opnieuw op onderzoek uit. Dit keer gaat de aflevering over dons.

Diervriendelijk?
Dons: we stoppen het in onze winterjassen en dekbedden. Maar lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Koop je nu iets met dons? Dan krijg je er gratis een stapeltje beloftes bij. Verantwoord staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze er eigenlijk aan, verantwoord, diervriendelijk dons? Bekijk de promo van de aflevering van 26 februari hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's