Jacomien (Urk!) klaar met online haat: ‘Hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden’

Jacomien (Urk!) klaar met online haat: ‘Hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden’

Jacomien (<em>Urk!</em>) klaar met online haat: ‘Hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden’ Jacomien Zoer, bekend van de realityseries URK! en Echte Meisjes In De Jungle, reageert op social media op alle haatreacties, ze is er behoorlijk klaar mee want ze leest veel. “Hou het normaal. Je hoeft niet te reageren”, aldus Jacomien. “We hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden. We hoeven elkaars stijl niet te kopiëren.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Winnares Echte Meisjes in de Jungle 2024: "Ik ben hier heel trots op" Bekijk deze video » ZIEN: Michelle Bibi finisht in Echte Meisjes in de Jungle 2024 Bekijk deze video » Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jacomien Zoer, bekend van de realityseries URK! en Echte Meisjes In De Jungle, reageert op social media op alle haatreacties, ze is er behoorlijk klaar mee want ze leest veel. “Hou het normaal. Je hoeft niet te reageren”, aldus Jacomien. “We hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden. We hoeven elkaars stijl niet te kopiëren.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's