Hoe is het nu met Remi, Sarah en kleine Bram uit Help Mijn Man is Klusser?

Hoe is het nu met Remi, Sarah en kleine Bram uit Help Mijn Man is Klusser?

Twee weken na de emotionele klus in Help Mijn Man is Klusser komt John Williams langs om te zien hoe het met Remi, Sarah en kleine Bram gaat. Ook is hij benieuwd hoever ze gekomen zijn, samen met vrienden de gang opleuken. Bram heeft in ieder geval de grootste prestatie geleverd sinds het vertrek van het klusteam: hij kan kruipen!

Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder

Hoe is het nu met Remi, Sarah en kleine Bram uit <em>Help Mijn Man is Klusser</em>? Twee weken na de emotionele klus in Help Mijn Man is Klusser komt John Williams langs om te zien hoe het met Remi, Sarah en kleine Bram gaat. Ook is hij benieuwd hoever ze gekomen zijn, samen met vrienden de gang opleuken. Bram heeft in ieder geval de grootste prestatie geleverd sinds het vertrek van het klusteam: hij kan kruipen! Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Ann in Help, Mijn Man Is Klusser! over zoon: "Jean-Paul is altijd een beetje moeilijk kind geweest" Bekijk deze video » HMMIK-kijkers gaan los op zwangere Fenneke: "Lekker doordacht" Bekijk deze video » Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie Bekijk deze video »
TV :
Hoe is het nu met Remi, Sarah en kleine Bram uit Help Mijn Man is Klusser?

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's