HMMIK-kijkers gaan los op zwangere Fenneke: "Lekker doordacht"

HMMIK-kijkers gaan los op zwangere Fenneke: "Lekker doordacht"

Dinsdag 20 februari om 09:23

Zwangere Fenneke en Marc hebben een hele hoop pech gehad met hun huis. Zo hebben ze te maken met zowel financiële als medische tegenslagen. Lukt het het klusteam om het stel op weg te helpen?

Baby
Het klusteam heeft het jonge gezin aardig op weg geholpen in de woning, maar kunnen ze zelf het huis perfect afmaken voordat hun baby komt? De kijkers thuis vinden het vreemd dat het stel zich blijft voortplanten in deze situatie. Lees de X-berichten hieronder.

Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder.

<em>HMMIK</em>-kijkers gaan los op zwangere <em>Fenneke</em>: &quot;Lekker doordacht&quot; Zwangere Fenneke en Marc hebben een hele hoop pech gehad met hun huis. Zo hebben ze te maken met zowel financiële als medische tegenslagen. Lukt het het klusteam om het stel op weg te helpen? BabyHet klusteam heeft het jonge gezin aardig op weg geholpen in de woning, maar kunnen ze zelf het huis perfect afmaken voordat hun baby komt? De kijkers thuis vinden het vreemd dat het stel zich blijft voortplanten in deze situatie. Lees de X-berichten hieronder. Waarom blijf je jezelf voortplanten als je in deze situatie zit? #hmmik pic.twitter.com/gzRC5f72W3— Aerress (@Aerress1) February 19, 2024 Sorry hoor, maar enorme schulden, in een bouwval, lichamelijke klachten en dan zwanger worden van de tweede. #hmmik lekker handig en doordacht.— Marianne (@mauwss) February 19, 2024 Dus John weet het eerst van het 2e kindje wat op komst is?!?! Ja zeg, dan is het wel heeeeel toevallig dat John met z'n team nu langskomt.Alsof ze zo gepland hebben....Gratis hulp. Ik geloof ze niet echt. #hmmik— Dreamer (@MCnotHamm3r) February 19, 2024 Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder. Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bizar: Huub en Beate slapen 15 jaar in de woonkamer (HMMIK) Bekijk deze video » HMMIK: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken? Bekijk deze video »
TV :
HMMIK-kijkers gaan los op zwangere Fenneke: "Lekker doordacht"

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's