Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie

Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie

Maandag 26 februari om 21:37

In Help, Mijn Man is Klusser! zijn de tranen aan het rollen bij deze emotionele aflevering. De ernstig zieke Remi is aan een klusproject begonnen dat hij zelf niet meer af kan maken. Zijn droom is om een mooi huis achter te laten voor zijn gezin, een mooi project voor het klusteam.

Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder

Emotionele aflevering <em>HMMIK</em>: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie In Help, Mijn Man is Klusser! zijn de tranen aan het rollen bij deze emotionele aflevering. De ernstig zieke Remi is aan een klusproject begonnen dat hij zelf niet meer af kan maken. Zijn droom is om een mooi huis achter te laten voor zijn gezin, een mooi project voor het klusteam. Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Help, Mijn Man is Klusser!: hoe ziet het 'Schimmelhuis' er nu uit? Bekijk deze video » Vanavond in HMMIK: John Williams stuit op orginele wc deur?! Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser!: zal de wc een deur hebben bij de terugkeer van John Williams? Bekijk deze video »
TV :
Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's