Lang Leve de Liefde: 'Carbonaad is niet meer wat het was'

Lang Leve de Liefde: 'Carbonaad is niet meer wat het was'

De smaak van een goede carbonade is niet meer wat die geweest is, volgens Lang Leve de Liefde-deelnemers Jack en Ali. 'Ik vind een carbonaad helemaal niet meer lekker op het moment', vertelt die eerste.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: '<em>Carbonaad</em> is niet meer wat het was' De smaak van een goede carbonade is niet meer wat die geweest is, volgens Lang Leve de Liefde-deelnemers Jack en Ali. 'Ik vind een carbonaad helemaal niet meer lekker op het moment', vertelt die eerste. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Martien en Erica kibbelen in Chateau Meiland VIPS: 'Doe niet zo raar, wat doe je hier?' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van The Voice komen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Is dit HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk? 'Even orde nu' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's