Keuringsdienst van Waarde gemist? 'verantwoord dons' met nul sterren

Keuringsdienst van Waarde gemist? 'verantwoord dons' met nul sterren

<em>Keuringsdienst van Waarde</em> gemist? 'verantwoord dons' met nul sterren Gisteren ging de Keuringsdienst van Waarde opnieuw op onderzoek uit. Dit keer ging de aflevering over dons. Verantwoord staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze er eigenlijk aan, verantwoord, diervriendelijk dons? Bekijk een fragment van de aflevering van 26 februari hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman: "Hoe biologisch zijn ze?" Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: bestaat er diervriendelijk dons? Bekijk deze video »

Gisteren ging de Keuringsdienst van Waarde opnieuw op onderzoek uit. Dit keer ging de aflevering over dons. Verantwoord staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze er eigenlijk aan, verantwoord, diervriendelijk dons? Bekijk een fragment van de aflevering van 26 februari hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's