Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank: "Dit wordt nooit wat met mij"

Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank: "Dit wordt nooit wat met mij"

<em>Richard Groenendijk</em> in <em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: &quot;Dit wordt nooit wat met mij&quot; Zaterdag was cabaretier en presentator Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank te gast. De twee reden door het door hen geliefde Rotterdam waarbij Richard openhartig vertelde over het moeizame begin van zijn carrière. Na een slechte voorstelling in Hardenberg belde hij met de toen al wel succesvolle Jochem Meijer. Na zijn 'dit wordt nooit wat met mij', kreeg hij er van Jochem behoorlijk van langs... Bekijk de beelden van de aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Bij Van Duin op de achterbank is elke zaterdag om rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Ik hou van Holland start zaterdag: Jeroen lacht Richard uit na blunder Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie' Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Bekijk deze video » Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video) Bekijk deze video »

Zaterdag was cabaretier en presentator Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank te gast. De twee reden door het door hen geliefde Rotterdam waarbij Richard openhartig vertelde over het moeizame begin van zijn carrière. Na een slechte voorstelling in Hardenberg belde hij met de toen al wel succesvolle Jochem Meijer. Na zijn 'dit wordt nooit wat met mij', kreeg hij er van Jochem behoorlijk van langs...

Bekijk de beelden van de aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke zaterdag om rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's