Goede Tijden, Slechte Tijden: lukt het Steef om Naomi te verleiden?

Goede Tijden, Slechte Tijden: lukt het Steef om Naomi te verleiden?

Goede Tijden, Slechte Tijden: lukt het Steef om Naomi te verleiden? In Goede Tijden, Slechte Tijden probeert steef op een feestje de leuke Naomi te verleiden. Hij haalt alles uit de kast om haar te verleiden maar of dit ook gaat lukken? Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Bekijk deze video » Janine onthult de waarheid in Goede Tijden, Slechte Tijden: "Ik heb er echt spijt van" Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: bruiloft Linda en Luuk loopt uit op grote chaos (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: wie gooide er taart in Ludo's gezicht? Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: lukt het Steef om Naomi te verleiden?
Dinsdag 27 februari om 21:00

In Goede Tijden, Slechte Tijden probeert steef op een feestje de leuke Naomi te verleiden. Hij haalt alles uit de kast om haar te verleiden maar of dit ook gaat lukken?

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's