'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen'

'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen'

Suzanne en Bastiaan, waarvan iedereen van mijlenver ziet aankomen dat hun huwelijk niet gaat werken, zijn nog altijd op huwelijksreis in Married at First Sight. De twee houden, keurig in de geest van het programma, nog even vol maar passie en eventuele aanrakingen zijn heel ver te zoeken en dat komt vooral door de kersverse bruid, die het gewoon niet voelt. 'De seksuele aantrekkingskracht kan wel komen in een later stadium', zegt ze overigens nog wel maar wie houdt ze daar in dit geval mee voor de gek?' Eigenlijk wil ze namelijk met iemand 'kunnen stomen.'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

'Ondeugende' Suzanne in <em>Married at First Sight</em>: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen' Suzanne en Bastiaan, waarvan iedereen van mijlenver ziet aankomen dat hun huwelijk niet gaat werken, zijn nog altijd op huwelijksreis in Married at First Sight. De twee houden, keurig in de geest van het programma, nog even vol maar passie en eventuele aanrakingen zijn heel ver te zoeken en dat komt vooral door de kersverse bruid, die het gewoon niet voelt. 'De seksuele aantrekkingskracht kan wel komen in een later stadium', zegt ze overigens nog wel maar wie houdt ze daar in dit geval mee voor de gek?' Eigenlijk wil ze namelijk met iemand 'kunnen stomen.' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien' Bekijk deze video » Dinsdag in Married at First Sight: Jeppe wordt 30 en krijgt bijzonder cadeau van zijn vrouw Jantine Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video »
TV :
'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's