Malou (Married at First Sight) verbaast kijker: 'Deze meid is gelukkig'

Malou (Married at First Sight) verbaast kijker: 'Deze meid is gelukkig'

Net als bij Anneke & Dirk en Bastiaan & Suzanne valt er ook weinig echte liefde te bespeuren tusen Sarath en Malou. Hun huwelijksreis zit erop en de twee lijken niet te kunnen wachten tot ze weer voet op Nederlandse bodem kunnen zetten en hun familie en vrienden in de armen kunnen vallen. Malou: 'Ik heb een mooie reis gehad, Sarath mogen leren kennen maar ik ben bovenal opgelucht dat ik naar huis kan.'

'Ik ben gelukkig'
Daarnaast geeft ze aan een gelukkige meid te zijn en die opmerking zal menig wenkbrauwen doen fronsen: erg gelukkig en stabiel kwam ze immers totaal niet over op tv.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Malou (<em>Married at First Sight</em>) verbaast kijker: 'Deze meid is gelukkig' Net als bij Anneke & Dirk en Bastiaan & Suzanne valt er ook weinig echte liefde te bespeuren tusen Sarath en Malou. Hun huwelijksreis zit erop en de twee lijken niet te kunnen wachten tot ze weer voet op Nederlandse bodem kunnen zetten en hun familie en vrienden in de armen kunnen vallen. Malou: 'Ik heb een mooie reis gehad, Sarath mogen leren kennen maar ik ben bovenal opgelucht dat ik naar huis kan.' 'Ik ben gelukkig'Daarnaast geeft ze aan een gelukkige meid te zijn en die opmerking zal menig wenkbrauwen doen fronsen: erg gelukkig en stabiel kwam ze immers totaal niet over op tv. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook 'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen' Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video » Jeroen Pauw tegen Gordon: 'Ik moest lachen om hoe Vandaag Inside je aanpakte' Bekijk deze video »
TV :
Malou (Married at First Sight) verbaast kijker: 'Deze meid is gelukkig'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's