Steenrijk, Straatarm: Spaanse hamburger zonder rotzooi, is dat te eten?

Steenrijk, Straatarm: Spaanse hamburger zonder rotzooi, is dat te eten?

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Spaanse hamburger zonder rotzooi, is dat te eten? In Steenrijk, Straatarm bekijken moeder en dochter het menu in een Spaans restaurant en het aanbod valt hen niet mee. Gelukkig kan er een hamburger zonder rotzooi, dat wil zeggen zonder tomaat en dergelijke, worden besteld met een bord patat. Maar of dat in de smaak zal vallen bij dochterlief is de vraag... Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: rijke partner wil niet ruilen, zoon komt over vanuit Barcelona Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: tranen schieten Alice in de ogen bij aanblik armoedige slaapkamer Bekijk deze video » Bas en Anna in Steenrijk, Straatarm verdienen met gouden strategie maandelijks een ton Bekijk deze video »

In Steenrijk, Straatarm bekijken moeder en dochter het menu in een Spaans restaurant en het aanbod valt hen niet mee. Gelukkig kan er een hamburger zonder rotzooi, dat wil zeggen zonder tomaat en dergelijke, worden besteld met een bord patat. Maar of dat in de smaak zal vallen bij dochterlief is de vraag...

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's