Steenrijk, Straatarm: tranen schieten Alice in de ogen bij aanblik armoedige slaapkamer

Steenrijk, Straatarm: tranen schieten Alice in de ogen bij aanblik armoedige slaapkamer

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: tranen schieten Alice in de ogen bij aanblik armoedige slaapkamer In Steenrijk, Straatarm ruilen Alice en Kevin hun moderne topappartement in Rijswijk met de woning van alleenstaande moeder Angelique. In haar huis in Veghel is juist aan alles een tekort. Tekst gaat verder onder de video Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) HeftigBij de rondgang door Angeliques huis schamen Alice en Kevin zich voor hun welvaart. Alice voelt zich dan ook direct een verwend nest zodra ze in de slaapkamer een vrij lege kast en nergens vloerbedekking ontdekt. "Ik vind het echt heftig", aldus Alice en de tranen schieten haar in de ogen. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: doodsangsten voor moeder Petra tijdens parachutesprong (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: rijke partner wil niet ruilen, zoon komt over vanuit Barcelona Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Nick uit Ex on the Beach drinkt absoluut géén water uit kraan Bekijk deze video »
Woensdag 14 februari om 16:09

In Steenrijk, Straatarm ruilen Alice en Kevin hun moderne topappartement in Rijswijk met de woning van alleenstaande moeder Angelique. In haar huis in Veghel is juist aan alles een tekort.

Tekst gaat verder onder de video

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

Heftig
Bij de rondgang door Angeliques huis schamen Alice en Kevin zich voor hun welvaart. Alice voelt zich dan ook direct een verwend nest zodra ze in de slaapkamer een vrij lege kast en nergens vloerbedekking ontdekt. "Ik vind het echt heftig", aldus Alice en de tranen schieten haar in de ogen.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's