Steenrijk, Straatarm: rijke partner wil niet ruilen, zoon komt over vanuit Barcelona

Steenrijk, Straatarm: rijke partner wil niet ruilen, zoon komt over vanuit Barcelona

Donderdag 1 februari om 08:55

In Steenrijk, Straatarm laat Eugène zijn partner Meta alleen naar de ruilwoning van alleenstaande moeder Petra en haar puberdochter gaan.

Barcelona
Bij de rondleiding constateert Meta onder andere dat het er muffig ruikt en ze vindt de geur in de badkamer door de schimmel heel heftig. Het is maar het beste dat Eug niet mee is. Het is voor haar heel pittig zo alleen dus belt Meta haar zoon of hij vanuit Barcelona wil overkomen deze week.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: rijke partner wil niet ruilen, zoon komt over vanuit Barcelona In Steenrijk, Straatarm laat Eugène zijn partner Meta alleen naar de ruilwoning van alleenstaande moeder Petra en haar puberdochter gaan. BarcelonaBij de rondleiding constateert Meta onder andere dat het er muffig ruikt en ze vindt de geur in de badkamer door de schimmel heel heftig. Het is maar het beste dat Eug niet mee is. Het is voor haar heel pittig zo alleen dus belt Meta haar zoon of hij vanuit Barcelona wil overkomen deze week. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: soep uitdelen aan daklozen en nieuw keyboard kopen Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: doodsangsten voor moeder Petra tijdens parachutesprong (video) Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's