Greetje uit URK! wil zelfportret door Teun: "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt"

Greetje uit URK! wil zelfportret door Teun: "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt"

Greetje uit <em>URK!</em> wil zelfportret door Teun: &quot;Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt&quot; In URK! wil Greetje graag een portret van zichzelf, getekend door Teun. "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt" waarschuwt hij haar. Dat is moeilijk voor Greetje en stil zitten is ook niet haar ding. "Ik heb kramp", aldus het model. Teun houdt het voor gezien, geen portret voor Greetje? Bekijk het fragment uit Urk! hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook URK!: Mathilde gaat over haar nek door volle poepbroek van hond Bekijk deze video » Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws) Bekijk deze video » URK!: Teun wil dakterras verbouwen, maar is niet vooruit te branden Bekijk deze video »

In URK! wil Greetje graag een portret van zichzelf, getekend door Teun. "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt" waarschuwt hij haar. Dat is moeilijk voor Greetje en stil zitten is ook niet haar ding. "Ik heb kramp", aldus het model. Teun houdt het voor gezien, geen portret voor Greetje?

Bekijk het fragment uit Urk! hieronder

URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's