Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video)

Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video)

<em>Hart van Nederland</em>: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video) Een bestuurder van een gestolen auto heeft woensdagmiddag voor een ravage gezorgd in Roosendaal. De automobilist werd achtervolgd door de politie toen hij in botsing kwam met een politiebusje en tot stilstand kwam in een voortuin. De bestuurder van de gestolen auto is aangehouden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dorp te koop! In het Friese Allingawier kun je een voormalig museumdorp kopen (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een bestuurder van een gestolen auto heeft woensdagmiddag voor een ravage gezorgd in Roosendaal. De automobilist werd achtervolgd door de politie toen hij in botsing kwam met een politiebusje en tot stilstand kwam in een voortuin. De bestuurder van de gestolen auto is aangehouden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's