Zien! Vandaag Inside: Johan Derksen gaat op de knieën voor Olcay Gulsen

Zien! Vandaag Inside: Johan Derksen gaat op de knieën voor Olcay Gulsen

Donderdag 29 februari om 08:13

Johan Derksen is tijdens haar debuut bij Vandaag Inside erg gecharmeerd geraakt van Olcay Gulsen en zij mocht zeker terugkomen. Woensdagavond was het zover en gaandeweg het gesprek vertelt hij een vierde huwelijk niet uit te sluiten. Olcay daarentegen was al drie keer verloofd maar is nooit getrouwd. Johan grijpt zijn kans en gaat spontaan op de knieën voor Olcay.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien! <em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen gaat op de knieën voor Olcay Gulsen Johan Derksen is tijdens haar debuut bij Vandaag Inside erg gecharmeerd geraakt van Olcay Gulsen en zij mocht zeker terugkomen. Woensdagavond was het zover en gaandeweg het gesprek vertelt hij een vierde huwelijk niet uit te sluiten. Olcay daarentegen was al drie keer verloofd maar is nooit getrouwd. Johan grijpt zijn kans en gaat spontaan op de knieën voor Olcay. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's