Married at First Sight: Dirk gelooft niet dat Anneke haar afscheidsspeech echt meent

Married at First Sight: Dirk gelooft niet dat Anneke haar afscheidsspeech echt meent

In Married at First Sight zetten Anneke en Dirk definitief een punt achter hun huwelijk. Op de bruiloft leek het goed te zitten tussen de twee, maar al snel ontplofte de boel.

Lees verder onder de video.

<em>Married at First Sight</em>: Dirk gelooft niet dat Anneke haar afscheidsspeech echt meent In Married at First Sight zetten Anneke en Dirk definitief een punt achter hun huwelijk. Op de bruiloft leek het goed te zitten tussen de twee, maar al snel ontplofte de boel. Lees verder onder de video. Pijnlijk afscheidAnneke had kritiek op met name het uiterlijk van Dirk en het ging al snel bergafwaarts met het huwelijk. De twee komen voortijdig samen om terug te blikken op het avontuur en beiden hebben een afscheidswoord op papier gezet. Maar Dirk denkt dat Anneke niet meent wat ze zegt… Bekijk de beelden van Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video » MAFS: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis Bekijk deze video » Married at First Sight: Suzanne wordt bang van mannen die veel appen Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Dirk gelooft niet dat Anneke haar afscheidsspeech echt meent

Pijnlijk afscheid
Anneke had kritiek op met name het uiterlijk van Dirk en het ging al snel bergafwaarts met het huwelijk. De twee komen voortijdig samen om terug te blikken op het avontuur en beiden hebben een afscheidswoord op papier gezet. Maar Dirk denkt dat Anneke niet meent wat ze zegt…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's