MAFS: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis

MAFS: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis

Het echtpaar Jeffrey en Jerney lijkt een product van de succesformule van Married at First Sight te worden. Na een geweldige huwelijksreis en een aantal dagen zonder elkaar thuis te zijn, maakt Jeffrey de lange reis naar Jerney's thuis. Hij blijft de nacht logeren en aangezien de twee elkaar enorm gemist hebben kijken ze ernaar uit om weer samen te slapen.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>MAFS</em>: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis Het echtpaar Jeffrey en Jerney lijkt een product van de succesformule van Married at First Sight te worden. Na een geweldige huwelijksreis en een aantal dagen zonder elkaar thuis te zijn, maakt Jeffrey de lange reis naar Jerney's thuis. Hij blijft de nacht logeren en aangezien de twee elkaar enorm gemist hebben kijken ze ernaar uit om weer samen te slapen. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook 'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen' Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video » Malou (Married at First Sight) verbaast kijker: 'Deze meid is gelukkig' Bekijk deze video »
TV :
MAFS: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's