Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video)

Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video)

Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video) Een heftig moment breekt donderdag aan in de rechtszaal, als Tommy begint te spreken over zijn dochter Yuna. Zij werd in 2019 op 2-jarige leeftijd meegenomen door haar moeder Simone naar Litouwen, waardoor Tommy zijn dochter jaren moest missen. In mei kreeg Simone een celstraf voor kindontvoering opgelegd, maar ze ging in hoger beroep. Er is een celstraf van 24 maanden geëist, waarvan 20 maanden voorwaardelijk. Tommy is zeer emotioneel als hij zijn verhaal deelt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis met cameraploeg bij de rechtbank: ‘loopje’ moet een paar keer opnieuw Bekijk deze video » Herdershond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Maxime Meiland met ouders en Leroy bij rechtbank voor verkrachtingszaak: 'Goed gevoel' Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 29 februari om 15:04

Een heftig moment breekt donderdag aan in de rechtszaal, als Tommy begint te spreken over zijn dochter Yuna. Zij werd in 2019 op 2-jarige leeftijd meegenomen door haar moeder Simone naar Litouwen, waardoor Tommy zijn dochter jaren moest missen. In mei kreeg Simone een celstraf voor kindontvoering opgelegd, maar ze ging in hoger beroep. Er is een celstraf van 24 maanden geëist, waarvan 20 maanden voorwaardelijk. Tommy is zeer emotioneel als hij zijn verhaal deelt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's