Shownieuws gaat los op Eus om video Matthijs van Nieuwkerk: 'hypocriet' en 'farizeeër'

Shownieuws gaat los op Eus om video Matthijs van Nieuwkerk: 'hypocriet' en 'farizeeër'

In Shownieuws wordt weer eens uitgebreid gepraat over de veelbesproken video van Matthijs van Nieuwkerk en de rol van Eus. En de mening aan de tafel van het entertainmentprogramma is vrij duidelijk.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gaat los op Eus om video Matthijs van Nieuwkerk: 'hypocriet' en 'farizeeër' In Shownieuws wordt weer eens uitgebreid gepraat over de veelbesproken video van Matthijs van Nieuwkerk en de rol van Eus. En de mening aan de tafel van het entertainmentprogramma is vrij duidelijk. Lees verder onder de video. 'Niet zo erg wat Matthijs heeft gedaan'Özcan Akyol sprak bij VI uitgebreid over het wangedrag van zijn vriend dat in de video te zien zou zijn, maar nu het een enorme rel is geworden is het allemaal de schuld van de media. Daar zijn de deskundigen van Shownieuws het niet mee eens. “Ik vind dit zo'n hypocriet verhaal van die Eus. Het is helemaal niet zo erg wat Matthijs op die avond heeft gedaan. Fijne vrienden heeft die Matthijs, laat ik het daarbij laten”, zegt Bram Moszkowicz. Evert Santegoeds noemt Eus een ‘farizeeër’. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Video 'minder gezellige' Matthijs van Nieuwkerk debunked, "Komt uit een documentaire" Bekijk deze video » RTL Boulevard: waarom zou Özcan Akyol liegen over video Matthijs van Nieuwkerk? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Niet zo erg wat Matthijs heeft gedaan'
Özcan Akyol sprak bij VI uitgebreid over het wangedrag van zijn vriend dat in de video te zien zou zijn, maar nu het een enorme rel is geworden is het allemaal de schuld van de media. Daar zijn de deskundigen van Shownieuws het niet mee eens. “Ik vind dit zo'n hypocriet verhaal van die Eus. Het is helemaal niet zo erg wat Matthijs op die avond heeft gedaan. Fijne vrienden heeft die Matthijs, laat ik het daarbij laten”, zegt Bram Moszkowicz. Evert Santegoeds noemt Eus een ‘farizeeër’.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's