Video 'minder gezellige' Matthijs van Nieuwkerk debunked, "Komt uit een documentaire"

Video 'minder gezellige' Matthijs van Nieuwkerk debunked, "Komt uit een documentaire"

Dinsdag 27 februari om 19:57

Het bestaan van een video waarin een agressieve Matthijs van Nieuwkerk te zien is houdt de mediawereld bezig. Volgens Özcan Akyol, goede vriend van Van Nieuwkerk, zou deze video te ronden doen. Nu is er een andere video naar boven gekomen die wordt aangemerkt als de beelden waarop Van Nieuwkerk zijn negatieve gedrag laat zien, dit lijkt toch net wat anders te liggen.

Documantaire
De beelden die nu overal gedeeld worden komen uit een documentaire over DWDD waar het programma zelf aan meegewerkt heeft. Nu rijst de vraag, zijn de beelden van het gedrag van Van Nieuwkerk er echt? En wanneer komen ze aan het licht?

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video 'minder gezellige' <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> debunked, &quot;Komt uit een documentaire&quot; Het bestaan van een video waarin een agressieve Matthijs van Nieuwkerk te zien is houdt de mediawereld bezig. Volgens Özcan Akyol, goede vriend van Van Nieuwkerk, zou deze video te ronden doen. Nu is er een andere video naar boven gekomen die wordt aangemerkt als de beelden waarop Van Nieuwkerk zijn negatieve gedrag laat zien, dit lijkt toch net wat anders te liggen. DocumantaireDe beelden die nu overal gedeeld worden komen uit een documentaire over DWDD waar het programma zelf aan meegewerkt heeft. Nu rijst de vraag, zijn de beelden van het gedrag van Van Nieuwkerk er echt? En wanneer komen ze aan het licht? Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Na goede vriend Eus keert ook Jan Slagter zich tegen Matthijs van Nieuwkerk, 'Maakt me verdrietig' Bekijk deze video » Ilse DeLange reageert op wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Rare wereld' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Humberto Tan bedankte voor duopresentatie met Matthijs van Nieuwkerk (video) Bekijk deze video » Humberto Tan de vervanger van Matthijs van Nieuwkerk in zomerprogramma uit Parijs (video) Bekijk deze video » Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Is dit HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk? 'Even orde nu' Bekijk deze video »
TV :
Video 'minder gezellige' Matthijs van Nieuwkerk debunked, "Komt uit een documentaire"

Actuele video's

Meer actuele video's