Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer Europapa (video)

Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer Europapa (video)

Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer <em>Europapa</em> (video) Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa Bekijk deze video » Joost Klein presenteerde donderdagmiddag zijn Eurovisie Songfestival-nummer Europapa in een speciale uitzending van De Middag/Avondshow met Arjen Lubach. In de videoclip spelen onder andere S10 en René Froger en het nummer werd met een groot team geschreven, zo benadrukte Klein in de uitzendding. De songtekst schreef hij samen met rapper Donnie en Tim Haars (als Gerrie van New Kids). De producer van Europapa is Teun de Kruif (Tantu Beats), met een bijzondere bijdrage van hardcore DJ Paul Elstak. Elstak reageerde donderdagmiddag op Radio 538. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Wie volgt Jan Smit op bij het Songfestival? Deze namen worden genoemd Bekijk deze video » Shownieuws over songfestival-lied Europapa: "Hij kan heel mooi zingen" Bekijk deze video » Joost Klein heeft stemproblemen in aanloop naar songfestivalinzending release? Bekijk deze video » Kroatië Songfestival 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Joost Klein presenteerde donderdagmiddag zijn Eurovisie Songfestival-nummer Europapa in een speciale uitzending van De Middag/Avondshow met Arjen Lubach. In de videoclip spelen onder andere S10 en René Froger en het nummer werd met een groot team geschreven, zo benadrukte Klein in de uitzendding. De songtekst schreef hij samen met rapper Donnie en Tim Haars (als Gerrie van New Kids). De producer van Europapa is Teun de Kruif (Tantu Beats), met een bijzondere bijdrage van hardcore DJ Paul Elstak. Elstak reageerde donderdagmiddag op Radio 538.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's