Tijl Beckand houdt betoog over Wagner: 'Hij was uitvinder en revolutionair' (Humberto)

Tijl Beckand houdt betoog over Wagner: 'Hij was uitvinder en revolutionair' (Humberto)

Tijl Beckand houdt betoog over Wagner: 'Hij was uitvinder en revolutionair' (<em>Humberto</em>) In de talkshow Humberto gaat Tijl Beckand helemaal los als het over Richard Wagner gaat. Hij houdt een betoog over de bijzondere componist en niet geheel zonder reden. Woensdag gaat het nieuwe programma van de comedian en presentator van start, Tijl in het voetspoor van Richard Wagner. En in de talkshow geeft hij alvast een voorproefje. “Het is een vernieuwer, het is een uitvinder, hij was revolutionair.” Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Het nieuwe programma Tijl in het voetspoor van Richard Wagner is vanaf woensdag 6 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn Bekijk deze video » Beste Kijkers: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek Bekijk deze video » Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: "Het was a hell of a job" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijl Beckand houdt betoog over Wagner: 'Hij was uitvinder en revolutionair' (Humberto)
Vrijdag 1 maart om 10:42

In de talkshow Humberto gaat Tijl Beckand helemaal los als het over Richard Wagner gaat. Hij houdt een betoog over de bijzondere componist en niet geheel zonder reden. Woensdag gaat het nieuwe programma van de comedian en presentator van start, Tijl in het voetspoor van Richard Wagner. En in de talkshow geeft hij alvast een voorproefje. “Het is een vernieuwer, het is een uitvinder, hij was revolutionair.”

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Het nieuwe programma Tijl in het voetspoor van Richard Wagner is vanaf woensdag 6 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's