Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn

Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn

Woensdag 11 oktober 2023 om 16:50

Vanavond in Het Perfecte Plaatje wordt Henry Schut voorgesteld aan een spaarzaam gekleed model.

Goede relatie
Tijl Beckand vergist zich tijdens de introductie en Henry benadrukt dat hij en Merel inderdaad drie kinderen hebben maar niet getrouwd te zijn. Hilariteit alom, Henry haast zich te verduidelijken wel een heel goede relatie te hebben...

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Vanavond in <em>Het Perfecte Plaatje</em> benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn Vanavond in Het Perfecte Plaatje wordt Henry Schut voorgesteld aan een spaarzaam gekleed model. Goede relatieTijl Beckand vergist zich tijdens de introductie en Henry benadrukt dat hij en Merel inderdaad drie kinderen hebben maar niet getrouwd te zijn. Hilariteit alom, Henry haast zich te verduidelijken wel een heel goede relatie te hebben... Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook William Rutten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: 'Echt een hele leuke groep' Bekijk deze video » Frans Duijts in Het Perfecte Plaatje over zwarte rook in vakantiehuis: "Het ging gewoon echt mis" Bekijk deze video » Strenge William Rutten pakt kandidaten aan: "Ik wil alleen maar achten zien!" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn

Het Perfecte Plaatje is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's