Europapa te lang voor Songfestival: Joost Klein mysterieus over de oplossing

Europapa te lang voor Songfestival: Joost Klein mysterieus over de oplossing

<em>Europapa</em> te lang voor Songfestival: Joost Klein mysterieus over de oplossing Bekijk hier de Nederlandse inzending voor het Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa De reacties op Europapa zijn (traditiegetrouw) zeer uiteenlopend, maar Joost Klein blijft dolenthousiast over zijn Songfestival-avontuur. De zanger vertelt bij Radio 538 meer over zijn inzending, die in mei Nederland vertegenwoordigt. Er is alleen één probleem: het nummer is te lang. Het mag op het grote Songfestival-podium maximaal drie minuten duren, hoe gaat Joost dit oplossen? Hij blijft zeer mysterieus… Bekijk de video van Radio 538 hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer Europapa (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over Europapa van Joost Klein: ‘Met deze bullshit wil ik niks te maken hebben’ Bekijk deze video » Hila Noorzai (selectiecommissie) vertelt waarom ze voor Europapa van Joost Klein kozen Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hier de Nederlandse inzending voor het Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa

De reacties op Europapa zijn (traditiegetrouw) zeer uiteenlopend, maar Joost Klein blijft dolenthousiast over zijn Songfestival-avontuur. De zanger vertelt bij Radio 538 meer over zijn inzending, die in mei Nederland vertegenwoordigt. Er is alleen één probleem: het nummer is te lang. Het mag op het grote Songfestival-podium maximaal drie minuten duren, hoe gaat Joost dit oplossen? Hij blijft zeer mysterieus…

Bekijk de video van Radio 538 hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's