De Verraders: Lucinda heeft ondanks het schild niet goed geslapen

De Verraders: Lucinda heeft ondanks het schild niet goed geslapen

<em>De Verraders</em>: Lucinda heeft ondanks het schild niet goed geslapen Lucinda had in De Verraders heerlijk rustig kunnen slapen, maar helaas is dat niet gebeurd. Ze heeft het schild in handen en kan dus niet naar huis worden gestuurd door de verraders. Maar Lucinda heeft liggen malen en denkt te weten wie verraders zijn, heeft ze het goed of zit ze er helemaal naast? Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: dit zijn De Verraders van het nieuwe seizoen met onbekende Nederlanders (video) Bekijk deze video » Vrijdag in De Verraders: ‘Heerlijk, de eerste moord voelt goed’ Bekijk deze video » Slaat De Verraders zonder BN'ers wel aan? "De kijker gaat beslissen" Bekijk deze video »
Vrijdag 1 maart om 11:10

Lucinda had in De Verraders heerlijk rustig kunnen slapen, maar helaas is dat niet gebeurd. Ze heeft het schild in handen en kan dus niet naar huis worden gestuurd door de verraders. Maar Lucinda heeft liggen malen en denkt te weten wie verraders zijn, heeft ze het goed of zit ze er helemaal naast?

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's