Slaat De Verraders zonder BN'ers wel aan? "De kijker gaat beslissen"

Slaat De Verraders zonder BN'ers wel aan? "De kijker gaat beslissen"

Slaat <em>De Verraders</em> zonder BN'ers wel aan? &quot;De kijker gaat beslissen&quot; De Verraders was vier jaar geleden gelijk een hit toen het programma begon. Bekende Nederlanders die liegen en bedriegen slaat, ook in het buitenland, gelijk aan. Maar het huidige seizoen, met onbekende kandidaten, lijkt niet echt aan te slaan. Vind de kijker het minder leuk zonder BN'ers? Tina Nijkamp laat haar kennis los over de kijkcijfer dip van De Verraders. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spannend! Bekijk de eerste beelden van De Verraders met onbekenden (video) Bekijk deze video » Zien: onbekende deelnemers De Verraders stellen zich voor (video) Bekijk deze video » De Verraders kleurencoach sluit bondje met verrader en heeft niets door (video) Bekijk deze video » Zien: dit zijn De Verraders van het nieuwe seizoen met onbekende Nederlanders (video) Bekijk deze video » Vrijdag in De Verraders: ‘Heerlijk, de eerste moord voelt goed’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Slaat De Verraders zonder BN'ers wel aan? "De kijker gaat beslissen"
Saturday 24 February om 19:37

De Verraders was vier jaar geleden gelijk een hit toen het programma begon. Bekende Nederlanders die liegen en bedriegen slaat, ook in het buitenland, gelijk aan. Maar het huidige seizoen, met onbekende kandidaten, lijkt niet echt aan te slaan. Vind de kijker het minder leuk zonder BN'ers? Tina Nijkamp laat haar kennis los over de kijkcijfer dip van De Verraders.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's