Songfestival: wat vindt S10 van Joost Klein’s Europapa? (video)

Songfestival: wat vindt S10 van Joost Klein’s Europapa? (video)

Songfestival: wat vindt S10 van Joost Klein’s <em>Europapa</em>? (video) Bekijk in de video hierboven de reacties op Europapa van Joost Klein. Joost Klein heeft donderdag zijn liedje Europapa gelanceerd, hiermee vertegenwoordigt hij in mei Nederland op het Eurovisie Songfestival. Maar wat vindt S10, die in 2022 op het grote Songfestival-podium stond, eigenlijk van Europapa? “Ik vind het een heel leuk liedje. Ik vind het spannend”, zegt de zangeres, die ook in de clip van het nummer te zien is. De Nederlandse taal is volgens haar geen minpunt. “Dit is gewoon een liedje wat aanslaat op iedereens taal, denk ik.” Bekijk hieronder de reactie van S10 en René Froger op Europapa. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) Johan Derksen over Europapa van Joost Klein: ‘Met deze bullshit wil ik niks te maken hebben’ Bekijk deze video » Hila Noorzai (selectiecommissie) vertelt waarom ze voor Europapa van Joost Klein kozen Bekijk deze video » Europapa te lang voor Songfestival: Joost Klein mysterieus over de oplossing Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 1 maart om 11:51

Bekijk in de video hierboven de reacties op Europapa van Joost Klein.

Joost Klein heeft donderdag zijn liedje Europapa gelanceerd, hiermee vertegenwoordigt hij in mei Nederland op het Eurovisie Songfestival. Maar wat vindt S10, die in 2022 op het grote Songfestival-podium stond, eigenlijk van Europapa? “Ik vind het een heel leuk liedje. Ik vind het spannend”, zegt de zangeres, die ook in de clip van het nummer te zien is. De Nederlandse taal is volgens haar geen minpunt. “Dit is gewoon een liedje wat aanslaat op iedereens taal, denk ik.”

Bekijk hieronder de reactie van S10 en René Froger op Europapa.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's