Dramaserie Zussen (Omroep MAX) start 3 april op NPO 1: bekijk de trailer

Dramaserie Zussen (Omroep MAX) start 3 april op NPO 1: bekijk de trailer

Vrijdag 1 maart om 14:39

Binnenkort gaat bij Omroep MAX de nieuwe dramaserie Zussen van start. Het verhaal draait om drie vrouwen die halfzussen van elkaar blijken te zijn. Als vader Johan (Huub Stapel) overlijdt, is boerendochter Rolinde (Joy Delima) in shock als blijkt dat hij nog twee dochters heeft. En dit geldt niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke (Fockeline Ouwerkerk) en Faya (Melody Klaver). Het leven van hun vader is omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Ze duiken in hun familiegeschiedenis en onderzoeken of zijn dood wel een ongeluk was…

Bekijk de trailer van Zussen hieronder.

De serie Zussen is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Dramaserie <em>Zussen</em> (Omroep MAX) start 3 april op NPO 1: bekijk de trailer Binnenkort gaat bij Omroep MAX de nieuwe dramaserie Zussen van start. Het verhaal draait om drie vrouwen die halfzussen van elkaar blijken te zijn. Als vader Johan (Huub Stapel) overlijdt, is boerendochter Rolinde (Joy Delima) in shock als blijkt dat hij nog twee dochters heeft. En dit geldt niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke (Fockeline Ouwerkerk) en Faya (Melody Klaver). Het leven van hun vader is omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Ze duiken in hun familiegeschiedenis en onderzoeken of zijn dood wel een ongeluk was… Bekijk de trailer van Zussen hieronder. De serie Zussen is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zussen terugkijken via Gids.tv. Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video) Bekijk deze video » Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Carlo Boszhard werkt aan een dramaserie over presentator Willem Ruis (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Dramaserie Zussen (Omroep MAX) start 3 april op NPO 1: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's