Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video)

Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video)

<em>Patty</em> Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video) In de serie PATTY wordt het leven van Patty Brard in beeld gebracht, en daar komt ook Ralph Inbar in voor. In het verleden heeft de tv-ster al eens verteld dat ze slachtoffer was van het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de presentator en dat is ook in de dramaserie te zien. 'Way before MeToo'In beelden van PATTY zie je dat Ralph Inbar grijpgrage handjes heeft en haar ongewenst op de mond kust. Ze werkten samen bij de televisiehit Bananasplit. “Dit was way before MeToo en hashtagwerk natuurlijk”, zegt Brard in de serie. Dit verhaal speelde zich af in de jaren ’80, Inbar is in 2004 overleden. Bekijk het fragment van PATTY hieronder. PATTY is nu te streamen op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Kijkers over nieuwe Videolandproductie PATTY raken niet uitgetwitterd op X: "Heerlijke serie" Bekijk deze video » Première beelden van PATTY: "Alsof ik met m'n eigen begrafenis bezig ben" Bekijk deze video » Patty Brard: 'Mijn dochter heeft ontzettend gehuild toen ze dit zag' Bekijk deze video »

In de serie PATTY wordt het leven van Patty Brard in beeld gebracht, en daar komt ook Ralph Inbar in voor. In het verleden heeft de tv-ster al eens verteld dat ze slachtoffer was van het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de presentator en dat is ook in de dramaserie te zien.

'Way before MeToo'
In beelden van PATTY zie je dat Ralph Inbar grijpgrage handjes heeft en haar ongewenst op de mond kust. Ze werkten samen bij de televisiehit Bananasplit. “Dit was way before MeToo en hashtagwerk natuurlijk”, zegt Brard in de serie. Dit verhaal speelde zich af in de jaren ’80, Inbar is in 2004 overleden.

Bekijk het fragment van PATTY hieronder. PATTY is nu te streamen op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's