Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet zo'n prater in de ochtend?' (video)

Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet zo'n prater in de ochtend?' (video)

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Je bent niet zo'n prater in de ochtend?' (video) Lekker rustig ontbijten is natuurlijk heel fijn, maar als je een date hebt in het Lang Leve de Liefde-huis is het natuurlijk ook goed om even te kletsen - al is het alleen maar omdat de uitzending dan wat leuker wordt... Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Stikjaloerse Chassidy in Lang Leve de Liefde: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen' Bekijk deze video » Els raakt flink geïrriteerd door Erwin, vanwege vaatwasser (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Astrid in Lang Leve de Liefde tegen Ronald: 'Ik vind je buik het minst aantrekkelijk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lekker rustig ontbijten is natuurlijk heel fijn, maar als je een date hebt in het Lang Leve de Liefde-huis is het natuurlijk ook goed om even te kletsen - al is het alleen maar omdat de uitzending dan wat leuker wordt...

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's