Astrid in Lang Leve de Liefde tegen Ronald: 'Ik vind je buik het minst aantrekkelijk' (video)

Astrid in Lang Leve de Liefde tegen Ronald: 'Ik vind je buik het minst aantrekkelijk' (video)

Astrid in <em>Lang Leve de Liefde</em> tegen Ronald: 'Ik vind je buik het minst aantrekkelijk' (video) Astrid en Ronald merken eigenlijk vanaf het begin al dat er geen connectie is tijdens hun date in Lang Leve de Liefde. Ronald heeft eigenlijk nergens zin in en Astrid geeft het langzamerhand op. Ook de vragenkaartjes maken het niet veel leuker tijdens hun date en dan is er ook nog eens geen fysieke aantrekkingskracht. Hoe gaan de twee deze date overleven? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Gosse in Lang Leve de Liefde had liever gedate met Chantal Janzen (video) Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde vallen echt geen stiltes maar er wordt wel veel gegaapt Bekijk deze video » Stikjaloerse Chassidy in Lang Leve de Liefde: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Astrid en Ronald merken eigenlijk vanaf het begin al dat er geen connectie is tijdens hun date in Lang Leve de Liefde. Ronald heeft eigenlijk nergens zin in en Astrid geeft het langzamerhand op. Ook de vragenkaartjes maken het niet veel leuker tijdens hun date en dan is er ook nog eens geen fysieke aantrekkingskracht. Hoe gaan de twee deze date overleven?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's